Banegårdspladsen 20, 3. mf., 8000 Aarhus C

Om os

Lejerforeningen Aarhus og Omegn

Lejerforeningen Aarhus og Omegn er en selvstændig lejerforening i Aarhus som samarbejder med den landsdækkende organisation Lejernes Retshjælp. I samarbejde med Lejernes Retshjælp er det vores ambition at skabe bedre forhold for lejere i den almene og private boligsektor i og omkring Aarhus. Lejernes Retshjælp yder den daglige service og sagsbehandling på vegne af Lejerforeningen Aarhus og Omegn.

Det er vores hjertesag, at lejere får den rette hjælp og rådgivning og føler sig i gode trygge hænder hos os. Derfor har vi ansat jurister som er specialiseret i lejeret. På den måde er du sikret en professionel og kompetent rådgivning samt håndtering af din sag.

Som lejer kan du stå med akutte problemer vedrørende dit lejemål, din lejekontrakt eller lignende. Lejerforeningen Aarhus og Omegn kan være din sikkerhed som lejer, så du undgår hovedpinen over de juridiske paragraffer.

Så snart du bliver medlem, kan du få hjælp af Lejernes Retshjælps dygtige jurister. Bliv medlem i dag, og du vil få:

  • Rådgivning pr. telefon om lejekontrakter og andre relevante dokumenter, problemstillinger med udlejer eller andre udfordringer
  • Rådgivning pr. mail om ovenstående problemer
  • Nyhedsbreve
  • Mulighed for at stille op til det politiske arbejde i Lejerforeningen Aarhus og Omegn
  • Indkaldelse til den årlige generalforsamling

Lejerforeningen Aarhus og Omegns bestyrelse består af 5 aktive kvinder som brænder for at bestyrelsesarbejdet og lokalpolitik hænger sammen. For eksempel udpeger vi lægdommere og nævnsmedlemmer til de lokale Huslejenævn og Domstol i Aarhus og omegn.

Du kan altid ringe til os på +45 21 22 65 15 inden for vores telefontid, kontakte os via mail, eller benytte chat-funktionen her på vores hjemmeside.

Hjælp til selvhjælp

Igennem sagsbehandling og i den daglige korrespondance med lejere er flere emner dukket op igen og igen. Derfor har Lejernes Retshjælp samlet vigtige – men letlæselige – informationer om relevante emner inden for lejeretten og aktuelle for lejere i Danmark, som en hjælp til selvhjælp. 

Få mere at vide…

 

Har du brug for hjælp? Kontakt os